Ремонт вантажних автомобілів

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Ремонт вантажних автомобілів

04.07.2018

Ремонт вантажних автомобілів
Зварювальні роботи вантажних автомобілів Київ
Комп'ютерна діагностика вантажівок
Ремонт коробки перемикання вантажівки

Ремонт ходової вінтажівки
Ремонт двигунів вантажівок

Переваги Арес Сервіс

Вантажний автосервіс Арес Сервіс здійснює діагностику, ремонт і відновлення різноманітної великогабаритної техніки, вітчизняного або зарубіжного виробництва.  Для безперебійної експлуатації вантажних автомобілів і з метою профілактики серйозних поломок, важливо регулярно здійснювати комплекс заходів, що складається з діагностики, високоякісного техобслуговування і в разі необхідності - своєчасного ремонту.

Головне наше завдання - здійснення діагностики і ремонту вантажних автомобілів, причепів, автовозів.  Пріоритетом нашої автосервісу є надання високоякісних послуг.

Звертаючись до нас, ви можете розраховувати на:

  •  Високоякісний сервіс;
  •  Ми цінуємо час клієнтів, усуваючи несправності в найкоротші терміни;
  •  Ремонт напівпричепів і причепів;
  •  Повну та часткову діагностику;
  •  Розумну цінову політику;
  •  і багато іншого.

 Кваліфіковані співробітники уважно вивчать ваші потреби і запропонують найбільш вигідні умови обслуговування.  Довіртеся нам і подбаємо про ваш транспорті.

Спектр наших послуг і їх особливості

Ми пропонуємо своїм клієнтам широкий спектр послуг, починаючи від ремонту коробки передач і редуктора і закінчуючи вирішенням питань з гальмівною і пневматичної системами.  «Арес Сервіс» допоможе усунути несправності будь-якої складності.  У нас працюють професіонали найвищого класу, здатні вирішити практично будь-яку проблему.

 Не варто забувати і про діагностику.  Регулярна професійна діагностика є запорукою вашого комфорту і безпеки на дорогах.  Важливо пам'ятати, що профілактика несправностей завжди обійдеться дешевше, ніж усунення потім наслідків у вигляді поломок.

 Так, наприклад, фахівці рекомендують здійснювати діагностику ходової частини через кожні 20-25 тис. Км, або при перших ознаках несправності.  Регулярна діагностика дозволить попередити несподівані сюрпризи, здатні застати зненацька водія на далеких маршрутах.  Діагностика вантажного автомобіля в нашому сервісі - це запорука заслуженого спокою і впевненості.

 Робота професіоналів з досвідом і необхідною кваліфікацією, використання спеціального високотехнологічного обладнання, грамотний підхід до виникнення проблем - все це для оперативного і якісного ремонту вантажних машин.

 Всі роботи виконуються з дотриманням норм і вимог виробників вантажних авто.  Після закінчення ремонту кожен автомобіль проходить пост контролю, щоб підтвердити якість проведених робіт. Завдяки володінню передовими технологіями в сфері ремонту, багатому практичному досвіду, використання сучасного обладнання, інструменту, наші фахівці можуть вкластися в найкоротші терміни і гарантувати високу якість здійснюваних робіт.  Довірте ремонт вантажівок «Арес Сервіс»!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов