Що необхідно знати про вивезення будсміття.

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Що необхідно знати про вивезення будсміття.

19.10.2020

Що необхідно знати про вивезення будсміття.
За нормами пожежної безпеки є регламент на складування, упаковку та утилізацію будівельного сміття. Необхідний обов'язковий вивіз будівельного сміття і його складових з будівельного майданчика на спеціальні полігони відходів. Заборонено тимчасово складувати і організовувати гори сміття поруч з мережами електропостаання і джерелами відкритого вогню. Такі компоненти відходів як поліетиленові упаковки, деревина, папір і гума необхідно постійно вивозити в міру накопичення. Рекомендується складувати будівельне сміття в залізні контейнери, сурово заборонено суміщати скло і горючі матеріали в одному, а тим більше залишати їх під впливом прямих сонячних променів.

Якщо поблизу відкритого вогню або зварювального апарату накопичується велика кількість пилу деревини або алюмінію, то це може стати причиною вибуху, з усіма малоприємними наслідками. Так само з особливою обережністю необхідно поводитися з відпрацьованими балонами газу або кисню. Пил, який залишається після демонтажних робіт, не тільки вибухонебезпечний,  а до того є алергеном і може викликати сильні напади алергічних реакцій, напади астми і більш важкі захворювання. Небезпека займання будівельного сміття повинна контролюватися і враховуватися не тільки на будівельному майданчику під час домонтажних робіт і інших, але і під час навантаження і перевезення будсміття. Вартість вивозу будсміття в Києві, якщо воно відноситься до небезпечних, не оплачується за стандартним тарифом, Вам необхідно додатково узгоджувати її з керівником нашої компанії. Існує навіть спеціальний ГОСТ Небезпечні вантажі, які необхідно перевозити на спеціальному транспорті у належної упаковки.

Найбільш поширений спосіб утилізації - це поховання будівельного сміття на полігонах. Сміття у вигляді залізобетонної крихти і залишків блоків, а також не придатні для подальшого використання цеглини досить часто використовують в дорожньому будівництві при засипці доріг. Якщо лад сміття має великі габарити, то наші вантажники попередньо перед вантаженням розріжуть його на більш дрібні шматки. Зазвичай це необхідно при завантаженні відпрацьованих залізобетонних блоків, плит перекриття, дерев'яних балок та іншого. Зазвичай подібного роду заходи виконуються за окрему оплату і не входять в стандартну вартість вивезення будсміття в Києві.

Телефонуйте прямо зараз!

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов