Вивіз будівельного сміття в Києві.

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Вивіз будівельного сміття в Києві.

01.09.2020

Вивіз будівельного сміття в Києві.
Ми впевнені, що в своєму житті кожна людина хоч раз, але робить ремонт квартири або у нього виникає необхідність позбутися від меблів що застаріли і розвалюються , або з переплануванням і демонтажем в квартирі. Так чи інакше, але в результаті будь-якої з перерахованих вище завдань накопичується велика кількість відходів, що іменуються - будівельне сміття. Подібного роду сміття не дозволяється викидати в сміттєві контейнери стоять біля кожного будинку, через те, що це загрожує штрафом на підставі того що ви забруднюєте навколишнє середовище. Якщо у Вас немає спеціального транспортного засобу щоб це вивезти, та до того ж навряд чи ви знаєте куди саме необхідно їхати. Кращий вихід із ситуації - це звернутися в компанію Арес Сервіс і наші вантажники самі завантажать, за додаткову плату зберуть, упакують, і вивезуть на спеціальні полігони відходом. Ми вже більше десяти років працюємо в сфері надання таких послуг, як вивіз будівельного сміття в Києві.

У нашому особистому автопарку завжди є в наявності справні машини, такі як КАМАЗ, ЗІЛ, Газель, КРАЗ та інші. Також ми маємо всі необхідні дозвільні документи та ліцензію на вивезення будівельного сміття в Києві.

Звернувшись до нас, Ви можете не переживати за навколишнє середовище, через те, що ми вивозимо сміття на спеціальні полігони відходів, де він проходить подальшу утилізацію або вторинну переробку.

Неможливо зробити ремонт в квартирі або побудувати будинок і при цьому обійтися без накопичення будівельного сміття, а так санітарні норми і правила пожежної безпеки не дозволяють його накопичувати і утримувати в не передбачених для цього місцях, Вам в будь-якому випадку знадобиться наша допомога. Але найзавзятіші захисники навколишнього середовища - це Ваші сусіди. Вони в першу чергу зацікавлені в чистоті й затишку.


Живіть в гармонії з природою і мирі з сусідами, звертайтеся в компанію Арес Сервіс і ми позбавимо Вас від будівельного сміття.

Телефонуйте прямо зараз! 

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов