Щебінь купити

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Щебінь купити

04.03.2013

Щебінь купити
У сучасній будівельній практиці щебінь отримав досить широке застосування завдяки своїм унікальним природним якостям і характеристикам.

Його використовують у будівництві будинків і доріг, а також в ході декоративних робіт і ландшафтному дизайні. Із застосуванням щебеню створюються міцні бетонні суміші і конструкції.Щебінь купити можна в будь-якому регіоні країни, через те, що практично в кожному місті існують свої кар'єри, що займаються видобутком, дробленням і сортуванням цього матеріалу. У продажу представлений щебінь різного розміру і форми.

Щебінь може бути виготовлений з кількох видів порід. Відповідно до цього, його прийнято розділяти на гранітний, шлак і гравійний щебінь. Гранітна щебінка відрізняється найвищим рівнем міцності.

 В її складі можуть перебувати вкраплення кварцу, слюди, польового шпату та інших мінералів. Трохи поступається за якістю гравійний щебінь, що видобувається за допомогою дроблення скельних або кар'єрних порід. Шлакова щебінка видобувається в ході переробки шлакових розплавів. Крім того, існує вторинна щебінка, що має найбільш низьку вартість. Її отримують при переробці такого будівельного сміття, як залишки цегли і бетону.

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов