Щебінь купити Київ

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Щебінь купити Київ

22.03.2016

Щебінь купити Київ
Щебінь - універсальний за своїми властивостями і доступний за вартістю матеріал, який отримав широке застосування в різних сферах будівельних і ремонтних робіт. Якщо виникла необхідність купити щебінь Київ, як і інші великі міста, запропонує великий вибір магазинів, що займаються реалізацією цього матеріалу за різними цінами. Однак не завжди варто віддавати перевагу дешевому щебеню, адже, як правило, чим нижче його вартість, тим гірше якість.

Ціни на щебінку найчастіше залежать від її різновиду, а також від складу.
 Одними з найменш міцних видів щебеню вважаються доломітова і гравійна щебінка. Вони мають найгірші фізико-механічні характеристики, тому і вартість їх набагато нижче. Вапняковий щебінь також не відрізняється міцністю, чим і обумовлена ​​його невисока ціна.

Якщо щебінка купується для будівництва будівель або дорожніх покриттів з великим навантаженням, не варто звертати увагу на дешевий матеріал. Дуже важливою характеристикою щебеню є його лещадність. Вона вказує на кількість гострих і пластинчастих каменів в насипу, що мають ширину в кілька разів менше довжини.Щебінь з більш високим відсотком лещадністю, як правило, коштує набагато дешевше.

Телефонуйте прямо зараз! 

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов