Перевезення сміття

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Перевезення сміття

14.07.2015

Перевезення сміття
Сезонні переїзди, ремонти, забудова нових кварталів підвищують попит на послуги з вивезення самого різного сміття. Це не дивно, адже кількість будівельних або будь-яких інших відходів, які накопичуються за весь час проведення робіт, просто вражає. Це демонтаж перекриттів при переплануванні, заміна дверей і вікон або ж просто ретельне прибирання території, найкраще звернутися за допомогою до фахівців, що здатні швидко очистити приміщення від непотрібних речей або залишків матеріалів. Не варто забувати, що в них можуть міститися компоненти, які підлягають утилізації на спеціально відведених полігонах.

Перевезення сміття, доставка матеріалів і інших габаритних вантажів - це основна діяльність нашої компанії. Подібний вид послуг дуже популярний на сьогодні, і ви можете спостерігати значне зростання пропозицій послуг такого роду. Ми ж надаємо гарантії надійності і суворо дотримуємось термінів, що дозволяє уникнути затримок при проведенні будь-якого етапу робіт. Кваліфіковані співробітники приїдуть до вас на першу вимогу, швидко зберуть все сміття в обладнаний саме для таких цілей транспорт.

Перевезення сміття - це одне з основних напрямків діяльності нашої компанії, адже ця послуга завжди буде популярною, в ній завжди будє потреба у приватному секторі, і на промислових об'єктах. Перевезення сміття здійснюється з використанням спецтехніки самого різного призначення з вантажопідйомними властивостями від 1 до 30 тонн. Це можуть бути самоскиди, вантажівки, бункеровози, в залежності від типу сміття та його обсягів. Всі машини перебувають у відмінному технічному стані, оскільки завжди перевіряються на наявність несправностей, і це дозволяє надати послугу оперативно, навіть якщо послуга знадобилася терміново в день звернення.

У сфері збирання і перевезення сміття ми працюємо не перший рік, що дозволяє нашим фахівцям швидко реагувати на поставлені завдання і виконувати їх на високо професійному рівні.

    Ще одним приємним моментом співпраці з нами стануть досить доступні ціни, а також знижки для компаній і осіб, яким доводиться часто до нас звертатися. Не відкладайте очищення вашої території на завтра, замовляйте вивіз сміття прямо зараз.

Телефонуйте прямо зараз! 

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов