Доставка щебеню

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Доставка щебеню

01.09.2017

Доставка щебеню
Щорічно транспортні компанії доставляють мільйони тонн всіляких будівельних матеріалів. Особливе місце в цьому списку займає щебінь. Цей матеріал у величезних кількостях використовується в різних видах будівельних робіт. З його допомогою часто виготовляють бетонні конструкції, адже він виконує роль надійного сполучного матеріалу. Доставка щебеню проводиться багатьма компаніями від місця видобутку, до об'єкта будівництва.

  Без цього матеріалу не обходиться укладання дорожнього покриття, через те, що щебінь служить своєрідною основою, на яку нашаровуються інші матеріали. Менш якісний великий щебінь використовується в якості бетонного наповнювача, що має середню міцність.

 Також він служить відмінним матеріалом для благоустрою територій. Сфера застосування щебеню безпосередньо залежить від його технічних характеристик. Так, кубовидий щебінь використовується при будівництві доріг з великим рівнем навантаження. Щебінь, який має іглоподіну форму, не рекомендується застосовувати при виготовленні бетонних сумішей, адже це може суттєво збільшити витрату цементу. При купівлі даного матеріалу варто звертатися тільки до фахівців, здатних правильно підібрати щебінь для виконання конкретного будівельного завдання.

Телефонуйте прямо зараз! 

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов