Демонтаж квартири в Києві - що робити з будівельними сміттям?

Арес Сервіс - ваш надійний партнер

Демонтаж квартири в Києві - що робити з будівельними сміттям?

01.12.2016

Демонтаж квартири в Києві - що робити з будівельними сміттям?
Демонтажні роботи, як правило, це процес досить тривалий за часом і завжди супроводжується шумом і скупченням великої кількості будівельного сміття і бруду. Природно, якщо Ви робите демонтаж в Києві в квартирі, наприклад стін або перегородок, то вам необхідно отримати дозвіл не тільки на перепланування, а й заручиться розумінням і лояльним ставленням сусідів до шуму від роботи, без якого ніяк не обійтися. через те, що заборонено виносити до сміттєвих контейнерів у дворі лад сміття, то вам доведеться звернутися в спеціальну службу яка займається наданням послуги «Вивезення будівельного сміття в Києві». Ми рекомендуємо проводити демонтаж в Києві в квартирі в будні дні з 9.00 ранку до 18.00 вечора, коли більшість мешканців будинку знаходяться на роботі, і їх не буде турбувати шум.

 Звертайтеся в компанію Арес-Сервіс, ми надамо вам на об'єкт досвідчених будівельників, які оснащені найкращою технікою та інструментами для демонтажу. Виконають всі швидко і якісно, ​​при необхідності ввічливо домовляться з сусідами. Основною перевагою звернення в нашу компанію є те, що ми не тільки професіонали демонтажу, але також надаємо послугу вивозу будівельного сміття після демонтажу. Замовляючи все комплексно, ви значно заощадите свої кошти і час. У нас власний автопарк, що складається з різних спецмашин, призначених для вивезення дрібно габаритного і великогабаритного будівельного сміття. Вам після демонтажу все сміття приберуть, упакують, винесуть з будинку або двору ділянки і занурять. Будівельне сміття після демонтажу вивозять на спеціальні полігони відходів, де він утилізується або піддається вторинній обробці.
 
Вивіз будівельного сміття після демонтажу - це останній етап, після якого можна приступати до будівельних робіт по наведенню краси, безпосередньому ремонту.

 Чому багато до нас звертаються:
  • У нас працюють професіонали, яких потім рекомендують своїм друзям.
  • У нас хороше обладнання і інструменти для демонтажу.
  • Ми працюємо швидко і акуратно, чітко дотримуємося всі побажання клієнтів.
  • Ми може дати хороший професійний рада.
  • Після демонтажу ми прибираємо за собою, пакуємо сміття в мішки.
  • Наявність свого автопарку дозволяє здійснити вивезення будсміття після демонтажу.
  • Замовляючи у нас - Ви економите час і гроші!

Телефонуйте прямо зараз! 

+38 (096) 600 91 91
+38 (093) 558 91 91
+38 (099) 271 91 91

Працюємо без вихідних!

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
2
передплатників

Замовити дзвінок

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов